حذف حساب 7eve9Chat

با حذف حساب، نام، شماره، یوزرنیم، عکس‌ها، استوری‌ها، هدیه‌ها و همه‌ی سشن‌هایتان پاک می‌شود و برای دیگران «Deleted Account» نمایش داده می‌شوید. پیام‌هایی که فرستاده‌اید در گفتگوهای دیگران باقی می‌مانند. این کار برگشت‌پذیر نیست.

کد تأیید به اپ 7eve9Chat (از طرف 7eve9 Bot) یا با پیامک فرستاده شد.

آخرین مرحله: با زدن دکمه‌ی زیر، حساب شما برای همیشه حذف می‌شود.

حساب شما حذف شد.